Εγγραφή - Απαιτούμενα στοιχεία
Επιλογή ονόματος:
Χρησιμοποιείται μόνο για την αναγνώριση από το πρόγραμμα της δημόσιας συζήτησης.
E-mail:
Εισαγάγετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail.
Επιλογή κωδικού πρόσβασης:
Επαλήθευση κωδικού:
Οπτική επαλήθευση:
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
Εισαγάγετε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα (αγγλικά γράμματα)
Yυμπεριφορά και Δεοντολογία Χρηστών

1.   Το φορουμ είναι ένας τόπος ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και ιδεών. Η λογοκρισία και η απαγόρευση της έκφρασης δεν έχουν θέση εδώ. Τα μέλη είναι ελεύθερα να εκφράζουν τις απόψεις τους αρκεί αυτές να μη προσβάλλουν, θίγουν, υβρίζουν τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε έκφραση με άσεμνο περιεχόμενο θα διαγράφεται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση. Θέλουμε να προφυλάξουμε τόσο τα μέλη μας όσο και τους επισκέπτες του φόρουμ από κάθε προσβολή.
2.   Οι χρήστες είναι υπέυθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους και λαμβάνουν πλήρη ευθύνη των γεγγραμμένων τους.
3.   Απαγορεύεται να δημοσιεύονται μηνύματα με περιεχόμενο ή έννοιες που αντίκεινται στις νομοθεσίες του Κράτους. Κάθε δημοσίεση με τέτοιο περιεχόμενο θα διαγράφεται αμέσως και στο χρήστη θα απαγοερευθεί η συμμετοχή στο φόρουμ.
4.   Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα «αναφοράς» των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της.
5.     Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό κ μπορούν να διαγράφουν ότι θεωρούν περιττό χωρίς καμμία παραπάνω αναφορά.

Κανονισμοί καλής λειτουργίας του φόρουμ

1.   Τα μυνήματα σας πρέπει να είναι γραμμένα με μικρά Ελληνικά και όχι greeklish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οι χρήστες που δεν έχουν εγκατεστημένα Ελληνικά στο PC τους να επικοινωνούν με τους διαχειριστές προς εξεύρεση λύσης.
2.   Ο τίτλος των δημοσιεύσεων να είναι όσο το δυνατός πιο αντιπροσωπευτικός για το μήνυμα που πρόκειται να ακολουθήσει.
3.   Οι δημοσιεύσεις πρέπει να μπαίνουν κάτω από την αντίστοιχη και σχετική ενότητα. Αν διαπιστώσετε ότι κάποια δημοσίευση έχει μπει σε λάθος ενότητα, ενημερώστε τη διαχείριση ώστε να τη μεταφέρει στον κατάλληλο θεματικό χώρο.
4.   Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε. Έτσι θα είναι πιο κατανοητό από τους υπολοίπους ποιο ακριβώς σημείο θέλετε να σχολιάσετε.
5.   Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

    * Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του Forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic).
    * Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο το δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλυτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.


6.   Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.
7.   Απαγορεύονται οι διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Διαχειριστή. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα. Το avatar ή η υπογραφή των χρηστών δεν επιτρέπεται να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.

Λοιποί κανονισμοί

1.   Τα avatars και οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν:

    * Σκέτο κείμενο : 3 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold, μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.
    * Σκέτο γραφικό : 1 γραφικό μέχρι 500 pixels μήκος, 80 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή)

2.   Οταν κάνετε παράθεση μηνυμάτων που περιλαμβάνουν εικόνες, αφαιρέστε πρώτα τις εικόνες ώστε αυτές να μην επαναλαμβάνονται και «βαραίνουν» τις σελίδες.


Συλλογή και Χρήση Δεδομένων

1.   Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
2.   Το UNITEDMNI.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του.
3.   Συγκεκριμένα συλλέγονται: το Όνομα χρήστη (username), ο κωδικός πρόσβασης (password), η Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), η IP Address (για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του UNITEDMNI.gr (server, data base, δικτύου κ.α )
4.   Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
5.   Τα μέλη του UNITEDMNI.gr, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του UNITEDMNI.gr με προσωπικό μήνυμα είτε και να ζητήσουν την διαγραφή του λογαριασμού τους.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του UNITEDMNI.gr

1.   Το UNITEDMNI.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτοί αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς

2.   Οι απόψεις των μελών είναι ατομικές και δεν εκφράζουν Το UNITEDMNI.gr

3.   Τα μέλη είναι υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του Forum του UNITEDMNI.gr.

4.   Το UNITEDMNI.gr δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο Forum του.

5.   Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του UNITEDMNI.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.

6.   Το UNITEDMNI.gr και οι διαχειριστές  δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορεί να ελέγχθεί το περιεχόμενό τους, καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

7.   Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να αποσυρθούν άμεσα!